Избрани Новини

43-годишен се заби в електрически стълб край Рила

43-годишен мъж е с фрактури на ребра и крак в болница, след като се заби с лек автомобил в електрически стълб край град Рила

Пътният инцидент стана тази сутрин на пътя от град Рила за Рилски манастир. Към 8:10 часа лек автомобил "Форд Мондео", управляван от 43-годишния Димитър Н. от село Пороминово, община Кочериново, на ляв завой губи контрол над автомобила, съобщава БГНЕС. Фордът, който се движи с несъобразена с пътните условия скорост, поднася на заскрежен участък, излиза вдясно от пътя и се блъска челно в железен електрически стълб. Пътният инцидент стана на около 200 метра над местността Жабокрек в посока село Пастра.

Вследствие на удара е пострадал водачът, който бил сам в автомобила. На мястото на инцидента е извикана линейка и пожарна. Огнеборците са рязали лявата предна врата, за да извадят пострадалия шофьор. С линейка на ФСМП-Рила той е транспортиран до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. След направения му скенер е установено, че Димитър има фрактури на две ребра в дясната част на гръдния кош и счупено ляво бедро. Настанен е в болница, взета му е кръвна проба за алкохол, тъй като не е било възможно да бъде тестван с полевия тест заради травмата на гърдите. Огледът на местопроизшествието започна в 9.30 часа тази сутрин от служители на РУП-Рила.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов