Избрани Новини

Росен Петров помогна на майка и тригодишното й дете при катастрофа

Животът

04-02-2014, 17:26

Автор:

SofiaUtre

Всичко от Автора

Водещият на „Нека говорят…” Росен Петров помогна на майка и тригодишното й дете, пострадали при катастрофа, съобщиха от предаването. Росен Петров станал свидетел на катастрофа в столичния ж.к. "Люлин" малко след 14:00 часа. Шофьор от ромски произход блъснал пресичащите майка и дете, разказа Петров. До произшествието се стигнало заради паркирал на улицата микробус, от който нямало видимост. Майката и детето са във видимо добро състояние. Към 15.00 часа те вече бяха в "Пирогов", които установяваха нараняванията им. Според водещия на "Нека говорят...", и майката, и детето са в шок. „Жената изхвърча на два метра от мястото на сблъсъка”, разказа Росен Петров. Шофьорът, причинил катастрофата също бил в шок от случилото се. Той, заедно с цялата си рода, също чакал в болницата да научи за състоянието на майката и детето.
„Аз успокоявам и едните, и другите", каза Росен Петров и уточни, че на местопроизшествието е реагирал хладнокръвно, заради полицейското в кръвта си.
Прибрал ранените в колата си, но и веднага взел документите на шофьора, мъж на видима възраст около 40 - 50 г.
Пострадалите при ПТП-то, при което тв водещият Росен Петров е оказал помощ на майка и дете, са прегледани в „Пирогов”, съобщиха от пресцентъра на „Пирогов”. Момченцето на 2 години и 11 месеца е преминало подробни изследвания и е прегледано от всички необходими специалисти. От травматологична и хирургична гледна точка, няма нищо обезпокоително. От страна на неврохирурзите, има съмнения за счупване на черепа. Ето защо, детенцето ще остане за наблюдение в „Пирогов”. Майката отказва преглед.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов