Избрани Новини

Футболистите от Симитли ще се изправят срещу Локо Пд

Последната контрола на Септември (Симитли) преди подновяването на първенството в Югозападната „В” група ще бъде на 15 февруари (събота) в Симитли срещу елитния Локомотив (Пд). Това заяви треньорът на третодивизионния тим Спас Стоименов, който е договорил проверката със спортния директор на „смърфовете” Методи Стойнев, информират от simitli.

Наставникът на тима даде да се разбере, че звездата на отбора Мартин Тошев и през пролетта ще играе за Септември (Симитли). В Симитли са наясно за интереса към него от страна на лидера в групата Пирин (Благоевград). Съвсем наскоро управителят на „орлетата” Николай Петрунов призна, че отправил предложение към нападателя.

„ Няма шанс Мартин Тошев да премине в Пирин (Благоевград). Той е дал уверение и на кмета Апостол Апостолов, че ако не си намери отбор в „А” група остава да играе при нас”, коментира Стоименов, който е останал с добри впечатления до момента от двамата нови в отбора Лъчезар Геров и Илиян Христов.

„ С качествата на Илиян Христов съм запознат отдавна и той на 100 процента остава в отбора.

С много добри впечатления съм от Лъчезар Геров, който се раздава в тренировките”, каза още наставникът на Септември (Симитли).



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов