Избрани Новини

Марта Вачкова и компания на гости в санданското село Микрево

Читалище „Братя Миладинови” с.Микрево кани в своята зала всички жители на община Струмяни да се насладят заедно на представлението на Драматичен театър Благоевград с участието на изключителната Марта Вачкова на постановката -„Как писар Тричко  не се ожени за царкиня Кита с китка закитена”, съобщиха от пресцентъра.

Представлението ще бъде на 21.01.2014 г. от 18:00 ч. Режисьор на постановката е настоящият директор на благоевградския театър Рашко Младенов.

„Как писар Тричко не се ожени за царкиня Кита с китка закитена” е  комедия, написана в духа на народната приказка с много фарсови елементи от леката ирония до гротеската. Тя представя един цар и една царица, които искат да омъжат своята дъщеря Кита и по този повод правят конкурс за жених. Смешните ситуации възникват, когато един подир друг, кандидатите за женитба се явяват пред царкиня Кита.
В ролите  ще видим  Мартина Вачкова, Мартин Лазаревски, Илия Павлевчев, Александър Митев, Петър Кьосев, Соня Дюлгерова, Андраш Кончалиев, Румен Попкостадинов, Владимир Арнаудов и Георги Славков.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов