Избрани Новини

Магията на Коледа завладя Банско

Учениците и учителите от гимназията заедно сътвориха един незабравим и изпълнен с радостни емоции ден. В часовете по литература те отделиха време да направят коледни и новогодишни послания към всички свои приятели, близки и хората по света. Изработиха най-дългата картичка с пожелания, създадена от авторските картички на учениците от 9, 10, 11 и 12 клас. Всяка от тях със свой текст, уникална и заредена с емоции. Учениците сякаш се върнаха в света на своето детство и рисуваха с радост и вълнение своята Коледа.
Най-дългата картичка опасва коридора във фоайето на училището и говори с гласа на младостта и вярата, че мечтите се сбъдват.
Към общия дух на предпразничното настроение се присъединиха и създателите на УТФ (учебна тренировъчна фирма) от 11а клас. Те организираха коледен базар с изработени от тях коледни украшения и сладкиши. С продадените изделия младите бизнесмени увеличиха капитала на фирмата.
На общата трапеза символично беше „поканено” и цялото общинско ръководство. Група ученици занесоха в Община Банско от своите изделия с коледни пожелания за здраве, късмет, благоденствие, успешна и ползотворна работа през Новата година. Този специален поздрав те отправиха към Кмета Георги Икономов и неговия екип.

ПГССТ”Алеко Константинов” гр.Банско пожелава весела Коледа и щастлива Нова година на всички ученици, учители, граждани и гости на гр.Банско!!!



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)