Избрани Новини

„Коледни и новогодишни картички и празнични символи” в музея в Благоевград

„Коледни и новогодишни картички и празнични символи” е името на празничната изложба на Регионален исторически музей. Тя ще бъде открита днес от 17.30 часа в музея. Жители и гости на Благоевград ще могат да се запознаят с различни по вид, произход и време картички и интересни празнични символи.

Коледа е и темата на концерт- спектакъла на Национална хуманитарна гимназия „Св.св. Кирил и Методий” в Благоевград. Изпълнители от различни жанрове ще излязат заедно на сцената в зала „Яворов” от 18.00 часа.

Музиката и коледното настроение ще преобладава през  днешния ден. Център по изкуствата е подготвил два концерта за своите приятели. „Да посрещнем Рождество” е мотото на концерта, които започва в 17. 30 часа в Младежки дом. Участие ще вземат възпитаници от двата класа по народно пеене към Център по изкуствата. „Коледна магия” е името на втория концерт на центъра, който започва от 18.00 часа в зала „Вароша” в благоевградския квартал „Вароша”. Участници в концерта ще бъдат децата от класа по пиано с преподавател Анита Богданова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов