Избрани Новини

Кикбоксьор е спортист №1 на Варна за месец юли

ВИДЕО: “Интеркомгруп Черноморски юнак” е отбор на месец, а Джорджия Кадоглу пък бе избрана за спортист №1 на месец април на Спортното училище Георги Бенковски

Тихомир Митев е спортист №1 на Варна за месец юли. Той стана световен шампион по кик бокс. Негов личен треньор е Станислав Бахчеванов. Тишо ще е един от 11-те участници на европейското първенство в Харков, за където заминава в края на седмицата. Тихомир стана и победител в онлайн анкетата за този месец.
ГСК

“Интеркомгруп Черноморски юнак” е отбор на месец юли на Варна. Главният треньор в клуба Тодор Тодоров получи наградите. “Имаме малък треньорски екип, но много качествен. Работим добре на всички нива и това се забелязва. Обираме всички медали на всички уреди във всички възрасти”, каза г-н Тодоров.

Джорджия Кадоглу пък бе избрана за спортист №1 на месец април на Спортното училище Георги Бенковски. Тя спечели 7 златни медала на ДЛОП по плуване, като има още сребърен и бронзов медал от шампионата. Отново пълен с медали месец за младата състезателка по плуване. Джорджия заминава на СП по плуване в Дубай.

Кристиана Генчева, началник отдел “Спорт” при Община Варна, връчи наградите на призьорите. Вижте какво казаха призьорите след като бяха наградени: 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов