Избрани Новини

Стоян Енев е "Спортист на Варна" за месец април

Спорт

21-05-2012, 14:17

Снимка:

sportistnavarna.com

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

За отбор на месеца бе определен  тимът на СК „Галата” по модерен петобой, призът за Спортист №1 на варненското спортно училище за месец април очаквано отиде при Джорджия Кадоглу  

Варненският състезател по вдигане на тежести Стоян Енев грабна приза за „Спортист на Варна” за месец април.

Енев направи добро представяне на ЕП в Турция, като завоюва бронзов медал в многобоя и златен медал в изтласкването - 160 кг.

За отбор на месеца бе определен  тимът на СК „Галата” по модерен петобой. В последните две години този клуб прави истински фурор. Отличията са много, а амбициите на треньорките и клубното ръководство са изключително сериозни. Състезателите на СК „Галата” спечелиха златен медал - отборно и златен медал при щафетите на ДП.  Призът за Спортист №1 на варненското спортно училище за месец април очаквано отиде при Джорджия Кадоглу. Тя се завърна от остров Корфу с 4 златни медала и покрита майсторска норма на 100 м. бруст. Джорджия подобри и два рекорда. Победител в онлайн анкетата на едноименния сайт „Спортист на Варна” стана Василики Кадоглу. Малката състезателка по плуване е с 4 златни медала от турнира „Голямо Великденско гмуркане”. Тя стана носител и на купата за най-добър плувец.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов