Избрани Новини

Меган Фокс: Не искам да свърша като Линдзи Лоън

Е, не мога да я виня за това ...

Меган Фокс, най-горещата майка от червения килим на "Златните глобуси", разказва мислите си относно това накъде върви кариерата й, и как я ръководи самата тя.

Красавицата признава, че иска да се дистанцира от категорията просто "секс символ" и подобни на Линдзи Лоън.

В новата история от корицата на Ескуайър, актрисата от „Трансформърс” отговаря на това от какво се ръководи в живота и кариерата си.

Темата за "Линдзи Лоън" идва, когато Фокс е попитана за решението си да премахне татуировката на Мерилин Монро от предмишницата си.

"Започнах да чета за нея и осъзнах, че живота й е бил невероятно труден", казва тя за татуировката, "Това е като да визуализирате собственото си бъдеще. Аз не искам да представям нещо толкова негативно ".

Мерилин, казва  още тя, "е нещо като Линдзи."

"Тя е била актриса, която не е надеждна, на която не може да се разчита  ... Тя е имала целия потенциал на света, и го пропилява. Не съм заинтересувана  да следвам подобни стъпки."

С изгорени мостове и кариерни неволи, вариращи от обезкуражаващи мнения за филмите й, до безпощадни съдебни битки, паденията се редят по-бързо, отколкото празните бутилки водка в неплатената хотелска стая на Линдзи.

Лесно е да разбереш защо никой, никога няма да иска да смени мястото си с падащата звезда.

Вместо това, Меган много по-скоро ще бъде сравнявана с актриси като, номинираната за Оскар Ава Гарднър.

"Тя имаше власт. Тя беше широко скроена", казва Фокс за Гарднър. "Тя получи това, което искаше и каза от какво се нуждае."



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов