Избрани Новини

Линдзи, не посягай на чуждо!

Булевард

11-01-2013, 11:55

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Медицинска сестра излови Линдзи Лоън с открадната гривна на Елизабет Тейлър

Ех, тази Линдзи! Явно има палави ръчички.

Изглежда, че вече е по-известна като крадла, отколкото като актриса. Една от медицинските сестри, които се грижели за Елизабет Тейлър в последните години от живота й, обвини Лоън, че е откраднала скъпа гривна на легендарната актриса.
Според нея Линдзи Лоън си присвоила красивото бижу по време на снимките на сериала "Лиз и Дик", разказващ за живота на Тейлър. Именно в него известната с клептоманията си актриса играе главната роля.


"Веднага щом видя гривната, Линдзи се влюби в нея и малко след това бижуто изчезна", разказва източник.

Медицинската сестра лично е подарила гривната на Тейлър и отначало не обвинила Линдзи Лоън, защото се надявала бижуто да се появи. Но след като това така и не се случило, тя го поискала от актрисата и била удивена, когато Линдзи заявила, че изобщо не го е взимала.

Последвали заплахи от страна на сестрата. Тъй като Линдзи Лоън вече има пряк контакт с органите на реда, сметнала за най-разумно да признае грешката си и да върне злополучната гривна.


Не за първи път актрисата е замесена в кражба на бижута. Тя получи условна присъда именно заради кражба на колие от бижутерски магазин във Венеция.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов