Избрани Новини

Мрежата нападна служебен министър заради мечката в Белица: Убиец!

Общество

05-07-2021, 19:55

Снимка:

pixabay

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Сериозно недоволство се надигна в социалните мрежи след решението на Министерството на земеделието, храните и горите мечката, която нападна жена край Белица, да бъде отстреляна. Мрежата се напълни с хиляди коментари, като служебният ресорен министър Христо Бозуков се превърна в основния обект на критика.

Особено активни бяха потребителите на фейсбук групата "Планинари", където дори беше качена негова снимка с тежкото обвинение "Убиец".

"Убиец. Животинката, даже най-свирепата (според човека) се води от инстинкта си. Природата я води. Тя е невинна по дефиниция. Човека следва да се съобрази, да се смисли и да постъпва така, че да не стават гафове. Ако иска да е на върха на еволюцията. Иначе е обикновен звяр, в добавка и убиец. Щото убива за кеф или за изгода, не да се нахрани. Е като тоя тъпан, дето съм седял на една студентска банка с него. Има сто хуманни и цивилизовани начини да се реши драмата. Той избира куршума, мръсно, подло и от разстояние. Ще гръмне тая невинна душа за предизборен пи-ар. Идиот.

"Мястото на мечката е в гората, а който го е страх от мечки - не ходи в гората... Натрапницата е влязла в нейната територия", коментира жена под снимката на Христо Бозуков.

"По тази логика всички мечки трябва да се избият!!! Това не е животно, което един път е агресивно, друг път не! Усети ли заплаха, ПРЯКА ,само тогава атакува, инак бяга и се крие! Ние сме в техния ареал, нормално е да се защитават! Тази мечка не е атакувала, защото тя е агресивна, всяка на нейно място ще го стори! И това, че ще бъде убита, не значи, че другите ще се стреснат и при заплаха няма да атакуват… Какви идиоти вземат тези решения, Боже мили!", коментира друг потребител.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов