Избрани Новини

Адвокат Светлана Георгиева изобличи Димитър Стоянов от „Биволъ“ в лъжа и рекет

Общество

27-08-2020, 18:35

Снимка:

Фейсбук

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Адвокат Светлана Георгиева изобличи журналиста Димитър Стоянов от сайта „Биволъ“ в лъжа и рекет, се вижда от нейния пост във фейсбук. Ето какво пише тя: „Митко, Миткоооооо, как пък така ти изчезнаха флашките с незаконните записи след като подадохме жалба до полицията, пък и чинно ти отговорих с писмен отговор по имейл на дадения ми за коментар текст, който искаше да публикуваш?? Що не ми публикува отговора тук тогава? Интересен начин да заобиколиш Етичния кодекс на българските медии....и с какво точно те заплаших? Че ти казах, че няма да допусна незаконни записи на клиентите ми да излизат в публичното пространство и че твоят пасквил не носи никаква журналистическа стойност? Че ме беше цитирал поименно, но некоректно в статията си? Че ме "рекетираше", че ако клиентът ми не ти даде интервю на живо, ще пуснеш тези незаконни записи, защото...цитирам: "само това имам"?! Не ти ли предложих да си зададеш въпросите писмено и ние на всеки от тях ще ти отговорим?!

Впрочем, изчезнаха ли ти и двата ми разговора с теб, които ти също незаконно записа и после ми го потвърди? Ама, ако ги пуснеш, яко ще се изложиш ти самият, а читавите ти колеги ще ги е срам от теб..и що не си ми написал името, че аз съм адвокатът, който те бил заплашвал и изнудвал? Щото колегите ти ме познават и никой няма да ти повярва!!! Аз адвокат за един ден не съм, нито рупам доматите с колците...нито ще си прецакам клиента, щото ти си си наумил да притопляш стари манджи и да ми правиш сказки в стил:"Една жена каза...."...направо кажи на СДВР, че съм те проследила, ошамарила и съм ти свила ценните ти записи...пък да се свършват мъките ти....“.

Повод за нейния коментар е, че журнaлиcтът oт „Бивoлъ“ Димитър Cтoянoв ревна днес, че e бил oгрaбeн в рaйoнa нa cтoличния кв. ”Cвeтa Трoицa”. Oт нeгo ca били зaдигнaти пoртмoнe, в кoeтo e имaлo 60 лeвa, нo и флaшкa c кoпия oт вcички мaтeриaли зa негови разкрития.

Под поста на адвокат Светлана Георгиева коментира веднага икономистът Владимир Каролев. „Двамата селективни журналистически рекетьорчета. Нищо ново под слънцето за тях“, отбелязва Каролев. „Не съм учудена от това непочтено и гнусно поведение... Както преди време коментирах отново на твоята стена по повод друг подобен пасквил със същия автор...“, отбелязва Бетина Терзиева.

Под поста са се заформили редица още коментари. Лилия Божкова пише: „Попадна ми обяснението за изчезналата флашка с всички документи по една статия, която пишел за бизнесмен от прехода, който можел да се нарече олигарх и на всичко отгоре печелил поръчки. Нямаше върху какво да се разсъждава, даже ни ми стана ясно за какво ни занимава с някаква кражба на флашка. Друг е въпросът, защо всичко ти седи на флашка и нямаш копие, а си голям журналист, но това не е важно. Сега, като прочетох твоя пост и ми стана ясно, че крушката си има дръжка. За мен лично, момчето е търсило начин да НЕ напише статията, щото го чака тежката артилерия, ако не се държи прилично. Приемам го като елегантен начин да си оттегли от темата“, коментира тя.

„Биволъ“ отдавна ми паднаха в очите, заключава друг човек във фейсбук.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)