Избрани Новини

Ето я голата Деси Цонева, пияна и дрогирана (+18 снимки)

Булевард

29-09-2016, 16:38

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бившият на Емануела бил с 13 сантиметрово достойнство?

Бодигард пази Емануела от досадници?

Тодор Славков пак влиза в Биг Брадър

Тодор Славков припадна във "ВИП Брадър"

Малък Тошко вкара Калина в леглото

Малък Тошко с 80 бона хонорар от "ВИП Брадър"?

Катето не издържа на чара на Малък Тошко

Интригите в Къщата дойдоха в повече на Вальо Михов

Змиите в Къщата съскат зад гърба на Емануела (видео)

Тодор Славков: Не се гордея с магариите си!

Евро в самостоятелна спалня заради ексхибиционизЪма на Малък Тошко

Малък Тошко спечели Big Brother All Stars! Излиза на сцената мъртво пиян!

Вип Брадър – гнездо на оси?!

Има ли Деси Цонева място в Къщата на Вип Брадър?

Пияницата Деси Цонева не пуска чашката в Къщата

Емануела разбива конкуренцията с новото си парче „Като теб“ (видео)

Скандалното минало на Вип съквартирантката ще остане незабравимо

Деси Цонева, която се подвизава в Къщата на Големия Брат с чашка в ръка не спира да коментира Емануела и личния й живот. Вечно пияната Цонева обвини пред съквартирантите фолк певицата в лошо отношение към фамилия Диневи, от чийто първороден син Димитър Динев има дете. Обилно сиропираната с вино Деси каза с увереност, че звездата на Пайнер води медийна кампания за уронването на престижа на Диневия син. Вижте видеото ТУК!

Самата Деси Цонева обаче е главно действащо лице в подобен сценарии и то истински, а не измислен като разказания за Емануела от нея.

През май 2014 година се завихри чутовен скандал с привкус на секс, кокаин и много алкохол. Главни действащи лица са Тодор Славков и дъщерята на покойния вече Димитър Цонев – Деси Цонева, писа infonews.

Аферата достигна истински пик, след като Малък Тошко публикува снимка на мъртво пияната и дрогирана Деси Цонева, лежаща гола върху канапето му.

Деси Цонева

На следващата снимка можете да сравните разпознаваемият татус на хълбука на Цонева

Деси Цонева

Внукът на Тодор Живков е скрил лицето на Цонева, която по онова време беше водеща в неделното шоу „Терминал 7“ по ТВ 7, но се закани всеки ден да публикува в профила си във Фейсбук  порно снимки на Деси Цонева, правени от самия него и негови приятели в апартамента му в столичния комплекс „Макси“.

Първата скандална снимка на Деси Цонева показана тогава изобразява чернокосата бивша съпруга на Янчо Таков – младши лежаща мъртво пияна на канапето на Малък Тошко, а гърдите й са с черни лепенки. Върху корема на Деси Цонева нечия палава ръка е изписала „Супер гърл“. Върху едната миниатюрна гърда на пияницата личат следи от кокаин, а върху другата – марихуана. Приятели на Тодор Славков  потвърдили пред „Инфонюз“, че на кадъра е Деси Цонева, която гостувала в апартамента му заедно с други момичета и десетина мъже преди време.

Деси Цонева и Тодор Славков интимно близки

Според тях Малък Тошко бил твърдо решен да съсипе Деси Цонева заплашвайки да публикува компрометиращ видеоклип с нейно участие, правен от негов приятел в апартамента на разведената щерка на Димитър Цонев на улица „Цанко Церковски“ в столичния квартал „Лозенец“. Във видеото Деси Цонева прави разюздан секс с двама и шмърка кокаин.

До грандиозния скандал между Деси Цонева и Тодор Славков се стига след рождения ден на внукът на Бай Тошо. Тогава внучката на великия актьор Коста Цонев обвини Малък Тошко, че е организирал пиянска и наркоманска оргия в апартамента си, в която неволен свидетел е станал 4-годишния й син Янчо. Детето било взето от Янчо Таков – младши за уикенда. Таков решил да посети партито на приятеля си Тодор Славков и завел на рождения ден и сина си. Там детето станало свидетел на разюздана нарко оргия.

Деси Цонева и Янчо Таков във времето, когато бяха щастливо семейство

След това Деси Цонева даде серия от интервюта оплювайки бившия си мъж Янчо Таков, в които се оплаква, че работи на две места, за да издържа детето си, а Янчо не само не дава пари за него, а се друса пред малкия. Тогава брадърката се закани да сезира Комисията за защита на детето  и да постави забрана върху срещите на Янчо Таков със сина му.

В чутовния секс скандал третата страна е Тодор Славков, който отрича да е организирал оргия пред детето на Деси Цонева. Самият Славков също е имал секс преживявания с пияната съквартиранта от Къщата на Вип Брадър, преди спорната красавица да се омъжи за близкия му приятел Янчо Таков.

Припомняме, че Деси Цонева коментира личния живот на друг Вип съквартирант – Емануела и по-специално нейните отношения с бившият й приятел Дмитър Динев, син на бизнесмена Динко Динев, с чиято фамилия тя заяви, че е доста близка.

Колко ли близка е била палавата Деси Цонева с братя Диневи?!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов