Избрани Новини

Евгени Минчев и Данчето Христова "колят и бесят" в Соц Брадъра

Недостойните да се наричат Вип бяха натирени в мизерно общежитие

Oще от старта си новият сезон на Вип Брадър подаде заявка да разтърси живота на своите звездни съквартиранти.

Обилният дъжд развали планираната грандиозна визия на откриването и измокри водещи и участници до кости, но пороят се оказа най-малкото зло, което предстои за бъдещите обитатели на образцовият дом.

Първа в къщата влезе 71 годишната Йорданка Христова, последвана веднага от Евгени Минчев. Заливани от пороен дъжд на фона на статисти скрити под чадъри Данчето и Евгени влязоха в луксозната Резиденция. Още с влизането си те бяха привикани в изповедалнята където получиха първата си тайна мисия.

На черен хайвер и шампанско Брадъра им обясни, че те са най-важните и най-високопоставените обитатели на разделената на две части къща. Едната, луксозна като Татова резиденция по еталон, а другата жалка, бедна и мърлява, истински социалистически реализъм, тя е наречена Трудово Възпитателно Общежитие с комунистическата абривиатура ТВО.

Като най-равни от равните, другарите Минчев и Христова ще живеят в Резиденцията в самостоятелна спалня с отделен санитарен възел. Освен това те са избрани за т.нар. Политбюро и имат тежката задача да раздават правосъдие и да решават съдбите на останалите съквартиранти, досущ като тоталитарни партийни функционери. Друга привилегия на Политбюрото ще бъде възможността да номинират не само двама, а трима участници за изгонване

Тайната Мисия на двамата Първи беше да разпределят настаняването на  съквартирантите според  тяхното положение и заслуги в елита, като пратят недостойните да се наричат истински ВИП в мизерията на ТВО-то, а заслужилите и приближените си да приютят в лукса на Резиденцията.

Данчето Христова се притесни, че трябва да осъди някой на изгнание и мизерия, но Лорд Минчев я успокои с думите „Ти си Цола Драгойчева и ще ги пращаш в лагерите, какво толкова?!”

Първа от останалите съквартиранти влезе фолк певицата Кали.

Във визитката си тя се похвали с десетте си дипломи, три деца деца от трима различни мъже и репутацията на свободолюбива жена търсеща цял живот щастието , Кали бе изпратена от Политбюрото в Резиденцията.

Бившият манекен и актьор Иво Аръков влезе с образа на секс символ тракторист. Известният повече с връзките си с известни жени и мъже, отколкото с ролите си, заяви пред Ники Кънчев „Влизам да се образовам, нали е Образцов дом...”, с което блесна "високият" му интелект. Явно актьорчето не е наясно със значението на думите „образцов” и „образователен”.

Велможите от изповедалнята Йорданка и Евгени го изпратиха в мизерното общежитие с оправданието, че той бил твърде млад и трябва да види какво е било по-времето на социализма, а може би членовете на критичното Политбюро не намират нищо Вип в пребития наскоро Аръков.

Влизайки в общежитието брадясалият и видимо занемарен кандидат за слава премина през земеделски двор напомнящ за някогашните ТКЗС-та пълен с кокошки, патици, крава и магаре в компанията на изоставен трактор и Москвич, гледка която му напомни за родният му Белослав.

Спартанското обзавеждане на лагера е достойно за бедна ергенска квартира в малко провинциално градче през 70-те години на миналия век.

След него от Политбюро запратиха и милионерската наследница Ели Гигова в порутеното общежитие  с обяснението, че щом харесва предизвикателствата време е й е да опита от това.

Жадната за изяви дъщеря на бизнесмена Николай Гигов влезе смело в къщата с претенцията, че не е глезена щерка на богат баща. Тя не иска да говори за личния си живот и в момента е сама. Гигова нямала ясна представа как трябва да изглежда желаният от нея мъж.

Иво Аръков обаче има ясна представа как трябва да изглежда бъдещата му приятелка: „С красиви очи, снажна осанка и...” можем само да предположим – много пари.

Дали на зрителите им се е сторило или наистина бисексуалният плебей трудно сдържаше напиращите си да потекат  лиги при мисълта колко богата, красива и известна е Ели Гигова?

Нашумелият покрай "Вип Денс" състезател по спортни и латиноамерикански танци Наско Месечков бе представен в началото за секссимвол, но клюкарите от тесните софийски улички шушукат самодоволно  за неговата съмнителна сексуална ориентация.

Макар, че танцьорът с неясна сексуалност намекна, че „Не може до вчера да си бил шофьор, а днес Вип”, визирайки по всяка вероятност ватманското минало на Евгени, Лорда от Пазарджик със съгласието на другарката Христова, пожела Наско до себе си, може би с идеята да му натрие носа или пък нещо друго?! Така след Кали танцьорът беше вторият Вип съквартирант настанен в луксозната Резиденция.

Усамотението на Аръков и Гигова, която с влизането си в играта искала да покаже, че е едно нормално момиче, бе нарушено от следващата съквартирантка. Единодушно Политбюрото запрати най-мразената телевизионна водеща Албена Вулева на заточение в наказателния лагер.

Възкачена на високи стрийптизьорски обувки, Вулева едва не се преби по стръмните  и мокри стълби на сцената на Вип-а. Слуховете, че сигнално жълтата телевизионерка е напомпала джуките си преди влизането в къщата се оказаха истина.

Когато видя обстановката в общежитието тя беше толкова разстроена от мизерията, в която попадна, че дори не поздрави и не се представи на останалите.

ПР експертът Ива Екимова  влиза в най-голямата си ПР акция, както написаха сценаристите на Вип Брадър за участието на красивата и умна блондинка. Ревнивият Евгени, обаче  отстрани конкурентната си колега в ПР бизнеса заточвайки я на дълги страдания в лагера на  недостойните.

Строгите но справедливи велможи обрекоха на мизерстване и силиконовата плеймейтка  Елена Кучкова, според която в къщата са събрани пенсионери, гейове и бабички. От визитката на блондинката още стана ясно, че тя не блести с висок интелект и дар слово, но пък знае как да върти опашка и да прелъстява мъжете.

Камелия Воче е съквартирантката заради, която Евгени беше на косъм да откаже влизането си в Къщата. Двамата не могат да се понасят и това стана ясно на зрителя още от визитката й.

Тя се закани да бъде първата жена, която ще пребие светския лъв. Според нея той е неблагодарен и алчен използвач. Нейни са думите „Жаден да го видите да умира, не заслужава капка вода да му дадете”.

Дали заради тези й думи или под страх от физическа саморазправа тандемът Христова Минчев запрати в тоталитарно забвение набедената за пееща готвачка Воче.

Малко известният манекен Мартин Мартинов и носител на титлата „Мистър България” от 2009 година също бе прикоткан от организатора  на Руския Бал и любимата на Фидел Кастро в обкръжението на „богоизбраните” в луксозната част на Къщата.

Според слуховете живеещият в Ню Йорк плевенчанин е по-популярен  като жиголо сред застаряващите милионерски съпруги отколкото като модел сред модните диктатори. Явно в компанията на Йорданка Христова, Евгени Минчев и Камелия Тодорова, която влезе също в Резиденцията младежът с подкупваща усмивка ще се чувства в свои води.

Шефката на модна агенция Визаж Жени Калканджиева и не дотам верният й съпруг Стефан Манов - Тачо влязоха в пакет за да се опитат да съживят угасналият пламък в семейното си огнище.

Тежката дума на Политбюро обаче ги разпредели в жалките условия на ТВО-то заради скорошната изневяра на Тачо, която можеше да доведе до развод. Наказанието е и изпитание, в което политбюро очаква да види дали по-младият съпруг ще устои на натирените в бедния лагер силиконови въртиопашки.

Така на глад, мизерия, режим на тока и водата се оказаха обречени, Иво Аръков, Ели Гигова, Елена Кучкова, Албена Вулева, Камелия Воче и семейство Калканджиеви.

А в лукс и разкош ще тънат Евгени Минчев, Йорданка Христова, Камелия Тодорова, Атанас Месечков, Мартин Мартинов и Тити Папазов, който прекрачи прага на Къщата последен.

Тити Папазов ще играе в риалитито с мисията да спаси баскетболният клуб Левски. Още с влизането си той се оплака на Ники Кънчев, че организаторите са го държали да чака реда си  4 часа в такси.

Оказа се, че продуцентите много хитро  са съумели да съберат известни личности, които са смъртни врагове и не могат да се понасят. Някой от участниците дори избягват събития, на които може да засекат други от недолюбваните си събратя по известност. Има и такива, които пък ще бъдат подложени на изкушения , каквито трудно ще преодолеят.

В лайфа във вторник се очакват да влязат още три четири участника на риалити шоуто на NOVA.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов