Избрани Новини

Иво Аръков се покри, остави бившите си да се карат

Бившият манекен, който стана обект на нападение и побой наскоро, изчезна от полезрението на познати и приятели.

Наранения в буквалния и преносен смисъл на думата Ромео тотално се е покрил, това коментират неговите приятели по чашка, с които всяка вечер той беше забелязван по столичните кръчми и бардаци.

След неприятния инцидент белославския хубавец потъна в дън земя и никой не го е чувал и виждал. Скоро след като гръмна, новината за побоя мина на заден план изместена от сочните клюки за виртуалните битки на бившите му изгори Мика Стоичкова и Мария Илиева.

Вместо да излезе и да каже истината за нападението, защото вече всички са наясно, че той знае кой е пратил биячите и защо, Аръков потъна в забвение, надявайки се унизителната случка да бъде забравена бързо.

През това време, дъщерята на модерния ляв нападна Мария Илиева в социалните мрежи и медиите, като ясно подчерта, че е убедена във виновността на певицата за нападението над Иво. Освен това малката кама се вживя в ролята на адвокат на татко си и се наостри със заплахи за съд към „видимо доволните” заради появяването на бащиния лик във видеото Мария Илиева и Криско.

И вместо да постъпи мъжки, като излезе и умиротвори женската война, бисексуалния „лавър бой”, който е основна причина за раздора между Стоичкова и Илиева, зарови глава в пясъка като африкански щраус. Той обаче може би забрави или пък умишлено остави седалището си вирнато и разголено на повърхността.

И друг „мъжкар” замесен в този сложен четириъгълник си мълчи и дума не обелва. Дуетната половинка на Х-факторката Илиева, Криско истинският идеен двигател на песента „Видимо доволни” и също бивш и много близък приятел на Стоичковата щерка подминава нападките насочени към Мария Илиева и не казва и дума в нейна защита.

Явно съвременното поколение мъже не смятат за нужно да защитават своите дами, бивши или настоящи.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов