Избрани Новини

Сергей Станишев е провален премиер, който е озверял от истеричност

Професор Юлиян Вучков с безпощаден коментар

"Народа страда масово от какво ли не. От безработица, от глад, от недояждане, от организирана и битова престъпност, от тежки заболявания, мре като пилци. В същото време, управляващите са напълно невъзмутими, все едно нищо не се е случило с техните избиратели. В отлично настроение, самодоволни, цъфтят от високото си самочувствие, но като видят, че ескалира общественото напрежение, веднага си нахлузват тъжната физиономия и започват да имитират разтревоженост, след което отново потъват в своя пълен непокизъм", това заяви професор Вучков в предаването на Антон Хекимян по bTV.

Професора не подмина и червеният лидер Станишев: "Сергей Станишев, провален премиер, продължава да има огромно самочувствие, продължава да ни се кара, продължава да ни навиква, аз не съм го видял веднъж да се усмихне, той е просто озверял. Младо момче, а вече има състарена физиономия, от тази истеричност, бих казал това е точната диагноза, която направо го друса".

За острието на БСП, Вучков обясни: "Мая Манолова има чувството, че е Жана д'Арк, че е Райна Княгиня, още малко байрака на Райна Княгиня ще разнесе. Как се изказва, как вика, как се кара...".

Цялото интервю можете да гледате ТУК.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов