Избрани Новини

Транссексуалният артист Наташа Рич показа авторска изложба в София

Арт и Стил

29-06-2012, 15:07

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Като истинска шоу дива повежда и втория София Прайд 2009

Транссексуалният артист Наташа Рич представи своя самостоятелна изложба с авторски картини в рамките на София Прайд Арт седмицата.

Наташа Рич e digital art художник, шоу пърформър и модел. През 2009 година се качва на клубната сцена и започва да работи в редица известни хаус клубове в столицата.

Като истинска шоу дива повежда и втория София Прайд 2009 в България.

Екстравагантната Наташа вдъхновява много режисьори и фотографи. Придобива популярност в арт средите като лице на нестандартната изложба "United in diversity".

Участва в музикални видео клипове и заема челно място в артистичните шоу програми. Подгрява концерта на най-известната транс сексуална поп-икона Аманда Лепор, при гостуването й в България.

Част е от изложбата "Премахни страха", която се бори с човешките страхове.

Наред с живота си на сцената, Наташа Рич се занимава професионално с графичен дизайн и илюстрации.

Още от малка рисуването и света на фантастичното и приказното я съпътстват. Независимо от обстоятелствата и общественото мнение тя следва мечтите и целите си.

Именно чрез изкуството Наташа иска да покаже на обществото в България, че транс сексуалните с нищо не са по-различни от всички останали!

По света това са едни от най-известните певци, актьори и модели. Сега тя осъществи друга своя мечта, а именно самостоятелна изложба с нейните авторски картини.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)