Избрани Новини

Fibank спечели наградата за успешна дигитална трансформация в конкурса „Банка на годината“

Парите

07-07-2022, 15:04

Снимка:

Fibank

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Fibank (Първа инвестиционна банка) спечели наградата за успешна дигитална трансформация в престижния конкурс, организиран от Асоциация Банка на годината за 2021 г.

Вчера на елегантна церемония в „Гранд хотел Милениум” бяха връчени традиционните годишните банкови награди, като другите категории, за които се дават призове, са динамика и развитие, ефективност, най-добър чуждестранен банков клон, новата категория за най-добър банков дигитален проект и приза „Банка на годината”.

Fibank получи наградата за „Успешна дигитална трансформация” след преглед по независима и обективна методология, изготвена от екипа на Deloitte България. Тя е поредното признание за успеха на Първа инвестиционна банка в дигиталното банкиране и иновациите. Наградата за „Успешна дигитална трансформация“ се връчва за първи път.

През месец юни тази година Първа инвестиционна банка получи награда за дигитална банка и от международния конкурс „Worldwide Finance Awards 2022“, организиран от базираното във Великобритания списание „Acquisition International (AI)“.
През годините Fibank се утвърди като лидер в електронните разплащания и предлагането на качествени дигитални продукти и услуги.

В конкурса „Банка на годината“ - Първа инвестиционна банка е дългогодишен победител в категорията „Банка на клиента” за 2002 г., 2003 г., 2006 г., 2008 г., 2009 г., 2012 г. и 2017 г. която се определяше от гласуване на потребителите в интернет сайта на асоциацията.
ПИБ също така е била носител и на приза „Таен клиент”, който бе връчен след проучвания на място и оценки от тайни клиенти в над 450 банкови клонове на всички банки в София и страната. Три поредни пъти Fibank (Първа инвестиционна банка) печели и наградата за „Пазарен дял”.

Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов