Избрани Новини

Днес е благотворителният концерт в помощ на хората от опожарения блок в "Струмско“

Блок № 18 изгоря през месец декември 2021 година

Благотворителен концерт под надслов „Да подадем ръка на блок 18“ в помощ на собствениците на апартаменти в опожарения блок в кв.„Струмско“ ще се проведе днес в Благоевград. Събитието е с начален час 18.30, а мястото е зала „Яворов“.
В благотворителната инициатива ще вземат участие благоевградски изпълнители, сред които Иван и Ивана Дякови, проф.Кирил Костов, Марияна Манолева, Милко Бошнаков, Кинче Вълчева и оркестър "Роял Бенд" - Благоевград, Карамфил Божиков и Никола Тодоров. На сцената ще излязат още Пиринският танцов ансамбъл „Вихрен“ към НЧ „Никола Вапцаров – 1866“ с ръководител Борислав Мутафчийски, ФГ „Надежда“ към Военния клуб – Благоевград с ръководител Надежда Стоицова, ТК „Българска усмивка“ – Благоевград с ръководител Мария Богданова.
На касата на зала „Яворов“ ще бъдат разположени дарителски кутии. Събраните средства ще бъдат използвани за възстановяване на общите части и инсталации, за компрометираната конструкция на блока и за ремонт на най-засегнатите етажи.
Има и дарителска сметка, по която може да бъдат превеждани суми в помощ на хората, загубили домовете си при големия пожар. Сметката, чрез която семействата могат да бъдат подпомогнати, е:
IBAN: BG41 UNCR 7000 1524 6765 66
BIC: UNCRBGSF
При банка: Уникредит Булбанк АД
Титуляр: Dimitar Slavchov Nanov
PayPal: Димитър Нанов
mail за Пейпал: blok18@abv.bg
Блок № 18 изгоря през месец декември 2021 година. Щетите са огромни, а трима души загубиха живота си.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов