Избрани Новини

Отново се събират дълготрайни пакетирани храни за семейства в нужда в Благоевград

Акцията е под мотото "Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!"

Общинският съвет по наркотични вещества (ОбСНВ) Благоевград съвместно с Православния информационен център в Благоевград стартира кампания за събиране на дълготрайни  пакетирани храни за семейства в нужда.

Акцията е под мотото "Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!" и е за периода от 14.04. до 21.04. Могат да се даряват пакетирани сухи хранителни продукти в срок на годност - ориз, брашно, олио, захар, макаронени изделия, консерви, вафли, шоколади, козунаци - като великденска изненада, и др. Продуктите се събират в Православния информационен център, ул."Тракия" 3 (срещу РУО Благоевград), както и в църквата „Св.Николай“ в квартал "Грамада".

Продуктите ще бъдат разпределени и предадени на семейства в нужда от Благоевград и семейства на наркозависими. Инициаторите се надяват заедно и тази година да успеят да направят Великден още по-светъл празник за семействата, които имат нужда.

Информация за кампанията може да получите на 073/830711 - ОбСНВ Благоевград и на 073/833337 - Православен информационен център.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)