Избрани Новини

Андрей Новаков подпомогна провеждането на турнир по шахмат за пенсионери

Шеста година благодарение на областното ръководство на ГЕРБ в Благоевград се организира турнирът

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков подпомогна и тази година провеждането на турнира по шахмат за пенсионери в Благоевград, организиран от общинското сдружение на Съюза на пенсионерите.
В него участие взеха любители и доказани шахматисти от пенсионерски клубове в града, а награди получиха десет от участниците.
„Вече шеста година благодарение на областното ръководство на ГЕРБ в Благоевград е възможно да организираме този турнир и той се превърна в ежегодно събитие за възрастните хора в нашия град. През годините ГЕРБ са доказали, че са наши приятели”, каза председателят на общинското сдружение на Съюза на пенсионерите и директор на турнира Павлина Теова.
Наградите връчиха Бисер Михайлов, член на областното ръководство, Красимир Андонов и Александър Петков, областен координатор на МГЕРБ-Благоевград.
„От името на Андрей Новаков искам да ви уверя, че ГЕРБ ще продължи да подкрепя тази ваша инициатива, както и да сме в помощ при решаването на различни проблеми на пенсионерските клубове. Връзката с хората е важна за нас”, каза Бисер Михайлов.
Турнирът се проведе в рамките на четири дни в пенсионерския клуб в квартал ”Еленово” и клуб „Централен” под съдийството на професионалния шахматен арбитър Георги Чепандов.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)