Избрани Новини

Първият безплатен курс „Гейм дизайн” стартира следващата седмица

В началото на следващата седмица стартира първият безплатен курс по „Гейм дизайн” организиран от „Креативен Център Русе“. В него ще вземат участие ученици от Английска Езикова Гимназия „Гео Милев“ и Национално училище по изкуствата "Проф. Веселин Стоянов". Курса е с продължителност 6 седмици и ще даде възможност на младите хора да получат основни познания в сферата на гейм индустрията. Всички, които желят ще могат след това да продължат успешно своето професионално образование в тази област. Обучителната програма по основи на гейм дизайна е разработена от ARC Academy София

След завършването на курса „Креативен Център Русе“ ще даде възможост на ученици от други училища да се включат в следващите обучения. Всички, които не са успели да се включат в започващото обучение, могат да следят новосъздадената страница на Центъра https://creativeruse.hrda.bg/ или да ни последвате във Фесйбук https://www.facebook.com/CreativeRuse.

Предстоящите обучения се реализират по програма „Знание и растеж“ благодарение на Фондация "Русе - град на свободния дух" и подкрепата на фирма Еконт Експрес,  които финансираха част от дейностите по проект „Креативност“.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов