Избрани Новини

Гоце Делчев ще бъде домакин на републиканско първенство по джудо за деца и юноши

В двата състезателни дни ще вземат участие над 1 000 състезатели от цялата страна

Работна среща във връзка с предстоящото провеждане на голямо спортно събитие в Гоце Делчев, се проведе днес при кмета на общината Владимир Москов. На срещата присъстваха Даме Стойков – вицепрезидент на Българската федерация по джудо, Христо Маев – генерален секретар на Българската федерация по джудо, заместник-кметът на община Гоце Делчев Богдан Боцев, Иван Разманов – треньор на спортен клуб „Джудо Неврокоп“-Гоце Делчев и общинският съветник Росен Думанов.
На 16 и 17 април зала „Неврокоп арена“ в Гоце Делчев ще бъде домакин на републиканско първенство по джудо за деца – момчета и момичета, и юноши младша възраст – момчета и момичета. В двата състезателни дни се очаква да вземат участие над 1 000 състезатели от цялата страна, като сред тях 20 ще бъдат представители на домакините от Гоце Делчев. Подобно състезание по джудо от такъв мащаб се организира за първи път в Гоце Делчев.
"Община Гоце Делчев оказва пълна подкрепа на спортните клубове и правим всичко възможно за развитието на спорта и популяризирането му сред младите хора", заяви по време на работната среща кметът Владимир Москов.
Началото на състезанията от републиканското първенство по джудо ще бъде поставено в събота, 16 април в 10.00 часа, а официалното откриване ще се състои малко по-късно през деня – в 12.00 часа.
Всички, които искат да наблюдават спортното събитие, са добре дошли, входът е свободен.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)