Избрани Новини

Отборът на ЮЗДП е трети в Националното първенство по ски спортове за горски служители

Участваха около 50 представители на териториални поделения на 6-те държавни горски предприятия в страната

Отборът на Югозападното държавно предприятие зае трето място в дисциплината „Гигантски слалом” в Националното първенство по ски спортове за работещи в системата на горите. Състезанието се проведе на 25 март в курортния комплекс „Пампорово” след 17-годишно прекъсване. Домакините от Южноцентрално държавно предприятие - Смолян се бяха погрижили за отличната организация.

Девет мъже и една жена, водени от капитана инж. Альоша Даков – зам.директор на ЮЗДП, взеха участие в оспорваната надпревара по снежните писти на Родопите. В индивидуалното класиране в дисциплината „Гигантски слалом” представителите на ЮЗДП заеха две първи и едно второ място. Михаил Колчаков от „ДГС Места” и Силвия Арангелова бяха отличени с грамоти за доброто си представяне във възрастова група под 40 години, а Николай Стайков от „ДГС Самоков” се нареди втори в групата над 40-годишните.
В първенството участваха около 50 представители на териториални поделения на 6-те държавни горски предприятия в страната, Изпълнителната агенция по горите, както и Национално сдружение на собствениците на недържавни гори "Горовладелец".

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов