Избрани Новини

Разложка водачка подкара колата си в река Глазне

Движела се с несъобразена с пътните условия скорост и паднала в реката

През изминалото денонощие в Благоевградска област са станали следните ПТП:

Около 14:20 часа на 22.03. на път II-84 между спирка “Генерал Ковачев“ и Разлог лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 68-годишна жена от Разлог, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой е излязъл вляво от платното за движение и е паднал в коритото на река Глазне. Водачката на автомобила е пострадала с охлузвания в областта на главата и коляното. Направената й проба за наличие на алкохол в издишания въздух е отрицателна.

Около 16:10 часа на 22.03. на ПП1 Е-79 в района на Сандански мотоциклет „Пиаджо“ с 23-годишен водач от с.Черниче, движейки се с несъобразена с пъните условия скорост от  Кресна към Сандански, на ляв завой се е ударил в крайпътна мантинела, в резултат на което е пострадал 24-годишен мъж, пътуващ на него. Той е транспортиран за лечение в  София с фрактура на таза. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

На 22.03. около 17:05 часа на ул.„Климент Охридси“ в Благоевград е станало ПТП, при което 5-годишно момче, тичайки, се е блъснало в предната дясна част на лек автомобил „Пежо“, управляван от 44-годишишна благоевградчанка. Детето е пострадало с хематом на главата. След извършен медицински преглед то е освободено за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания вздух на водачката на автомобила е отрицателна.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)