Избрани Новини

Започва обществено обсъждане на проекта за бюджет на Община Кюстендил за 2022 г.

Публичното обсъждането ще се проведе на 22.03.

Предстои приемането на бюджета на Община Кюстендил за 2022 година и средносрочната бюджетна прогноза за периода 2022-2024 г. По традиция, и водени от убеждението, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за нашата община и те трябва да се вземат с активното участие на гражданите, кметът на общината кани да участвате в общественото обсъждане на проекта за бюджет на община Кюстендил за 2022 г.
Публичното обсъждането ще се проведе на 22.03.2022 г. (вторник) от 12:00 часа в заседателната зала на Общинска администрация, пл.“Велбъжд“ № 1.
Проектът за бюджет на община Кюстендил за 2022 г. и проектът на Поименен списък на капиталовите разходи по бюджета за 2022 г. са обявени на официалната страница на Общината на 14.03.2022 г. за запознаване на заинтересованите страни и може да ги видите тук- https://www.kustendil.bg/index.php?option=com_jdownloads….
Доклад към Проекто-бюджета на Община Кюстендил за 2022 година може да видите тук - https://www.kustendil.bg/index.php?option=com_jdownloads….
За желаещите да вземат участие в публичното обсъждане, но нямащи възможност да присъстват в залата, ще бъде създадена възможност за участие и чрез платформа за видеоконферентна връзка, отговаряща на изискванията за мрежова информационна сигурност – ZOOM, която може да бъде изтеглена от следния линк: https://zoom.us/
За участието е необходимо да отворите посочения по-долу линк и да въведете ID и Passcode.
Meeting ID: 838 1948 8148
Passcode: 267456
За ефективното включване в дискусията е необходимо да имате инсталиран на електронното устройство микрофон, желателно е наличието и на камера.
Публичното обсъждане ще се предава на живо на официалната страница на община Кюстендил.
Вашите писмени мнения, препоръки и предложения за включване в Бюджет 2022 на Община Кюстендил можете да направите до 17:00 ч. на 18.03.2022 г. в деловодството на Общината, на електронен адрес obshtina@kustendil.bg или по време на публичното обсъждане, като всеки, който желае, може да се включи с видео разговор в публичното обсъждане или да изкаже своето мнение писмено чрез чата на платформата.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов