Избрани Новини

Председателят на КЗЛД Венцислав Караджов с лекция в ЮЗУ

Новините

08-03-2022, 09:00

Снимка:

ЮЗУ "Н.Рилски"

Автор:

Blagoevgradutre.bg

Всичко от Автора

Публичната лекция е за обработването и защитата на личните данни

Днес в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград ще гостува Венцислав Караджов – председател на Комисията за защита на личните данни на Република България и заместник-председател на Европейския надзорен орган по защита на данните. Той ще изнесе публична лекция по актуални въпроси, свързани с обработването и защитата на личните данни.
Срещата на Венцислав Караджов със студенти, преподаватели и гости ще се проведе в зала 207 (Учебен корпус № 1) от 10:30 ч. След публичната лекция той ще се срещне с ректора проф. д-р Борислав Юруков, за да обсъдят възможности за сътрудничество между Югозападния университет „Неофит Рилски“ и Комисията за защита на личните данни.
Венцислав Караджов участва в началото на въвеждането на учебната дисциплина „Защита на личните данни в Европейския съюз и трети държави“, която се разработва в рамките на проект по програма „Жан Моне“ – модул. Ръководител на проекта е доц. д-р Николай Марин – декан на Правно-историческия факултет. Част от екипа са проф. д-р Габриела Белова – заместник-декан на Правно-историческия факултет и проф. д-р Преслав Димитров – декан на Стопанския факултет.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов