Избрани Новини

Нели Петкова в яростна надпревара с рали състезател в новото си видео

Булевард

04-03-2022, 13:00

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Идеята за клипа към Ain't Thinking 'Bout You, както и режисурата, са на самата изпълнителка

Нели Петкова „с пълна газ“ в състезателни автомобили във видеото към новия ѝ сингъл  „AIN'T THINKING 'BOUT YOU“. Идеята за  клипа и режисурата са на самата изпълнителка.

„Когато за първи път чух интродукцията на песента, веднага я асоциирах със звука на автомобилен двигател. Текстът също ми даде усещането за една луда надпревара, но в любовта“, споделя Нели.

Песента разказва за изпепеляващата страст между двама души със силни характери, за тяхната невъзможна любов.

Клипът е като кратък екшън филм, в който бившите влюбени се разделят в яростно автомобилно състезание, но победител няма.

Видеото ще очарова и най-запалените фенове на автомобилния спорт със свистене на гуми, облаци прах и “аромат на бензин”.

В клипа Нели си партнира с Васил Жеков – рали състезател, основател на академията по безопасно и майсторско шофиране „Jekov Rally School”, създател на единствения по рода си професионален полигон в България.

Един от състезателните автомобили във видеото, е направен по поръчка за пистовите шампионати в Германия и е оборудван с американския мощен двигател  v8 – 520 к.с.

Автори на текста и музиката на песента са американският продуцент и носител на награда „Грами“ -  David “Swagg R’Celious” Harris и талантливата Nafsica Gavrilaki.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)