Избрани Новини

ЖП гарата в село Генерал Тодоров стана снимачна площадка (видео)

Заснеха My Heart Is Beating на Lyrra и Tony Wolf

Далеч от лукс, блясък, скъпи коли и лъскави тоалети, младата певица Lyrra и талантливият продуцент Tony Wolf избраха жп гарата в малкото петричко село Генерал Тодоров, за да заснемат видеото към сингъла си “My Heart Is Beating“. Премиерата на завладяващия монохромен клип е днес, 1 март, в официалния YouTube канал на Lyrra, а дигиталната дистрибуция е поверена на Warner Music, чрез Орфей Мюзик.
Екипът на Moon Invasion Music, който стои зад клипа, със специалното участие на стилиста Пламена Боева, дълго търсиха красиво и неексплоатирано място в България, което да се превърне в подходящ декор за любовната история от аудио сингъла, излязъл на 18 февруари. Така се спряха на малката, но красива жп гара в планинското село. „Мястото е наистина магично. Може би, защото съвсем наблизо се намира местността Рупите, не знам. Но е факт, че всичко около снимките ни се случваше с лекота“, споделя Lyrra. Въпреки че снимаха през януари, времето беше изцяло на страната на екипа, който беше придружаван от ярко и топло слънце през цялото време. А на разположение имаха цял празен влак, в който спокойно разположиха част от сюжета благодарение на БДЖ.
Резултатът е красиво черно-бяло видео, заредено с голям емоционален заряд, което разказва историята на детска любов, преминала непокътната през годините, съхранена в една снимка, и възродена от една случайна среща на перона. Главните роли поемат самите изпълнители – Lyrra и Tony Wolf.
„My Heart Is Beating“ е първият общ реализиран проект на двамата млади артисти, които отдавна си сътрудничат в студио. Това е и първата изцяло авторска песен на Lyrra, която същевременно за пръв път рискува с изцяло денс поп песен, без никакви фолклорни елементи (Lyrra е един от най-младите гласове в „Мистерията на българските гласове“, а първият ѝ самостоятелен сингъл “Believe” беше в етно-хаус стил). Записът на вокалите певицата отново прави в New Spirit Studio.
„My Heart Is Beating“ е първи сингъл от предстоящия албум на Lyrra, по който тя ще работи изключително с Tony Wolf, и ще излезе тази есен с подкрепата на Музикаутор.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов