Избрани Новини

Банско взе участие в изложението "Ваканция и Спа Експо“

Ски-зоната беше във фокуса на посетителите

Община Банско взе участие на националния щанд на България, организиран от Министерството на туризма в 38-то издание на Международното туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо“. През 2022 година акцентът бе поставен върху мотото "Завръщане към нормалното". След двете най-тежки години в историята на туризма в световен мащаб, в най-значимия международен форум в областта на туризма в България взеха участие повече от 110 изложители от цяла България, Гърция, Великобритания, Индия, Испания, Ирак, Монголия, Финландия и др., които представиха своя потенциал и атрактивни предложения в дните на изложението. Програмата на изложението включваше изключително интересни събития, засягащи всички сектори на туристическата индустрия – новите технологии, защитата на компании и клиенти при кризи, проблемите с кадрите и професионалната подготовка, тенденциите при създаване на туристически продукти и много други.

Още от първия ден интересът на посетителите беше изключително голям към деска на Община Банско. Ски-зоната беше във фокуса на посетителите като едно от най-големите предимства на града.
Представени бяха възможностите за туризъм през цялата година. Основен интерес за посетилите деска на Община Банско представляваха условията за СПА, оздравителен и природен туризъм, предлагани в курорта и региона.
На изложенито за летния сезон Банско беше представен като топ-фестивална дестинация, като беше промотиран вече готовия летен афиш.
Изложението беше една успешна реклама на Банско като целогодишна туристическа дестинация.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов