Избрани Новини

Две двойки ще сключат брак на огледалната дата 22.02.2022-ра в Разлог

Това лято в Разлог се очаква бум на сватби

Две двойки младоженци са избрали Разлог днес, за да сключат граждански брак на специалната дата 2.02.2022. Директорът на Обреден дом Рени Рачева с голямо вълнение и радост съобщи, че младите хора идват отдалеч и изборът им Разлог да е мястото на тяхното бракосъчетание е специален. Едните младоженци са дипломирани лекари, живеят и работят в Германия и пристигат днес специално, за да подпишат брак в Разлог. Младоженецът е от Разлог и от години живее и работи в Германия и с бъдещата си съпруга искат да запазят своя специален момент именно тук, където ритуалът и обредите са достоен символ на българщина и традиции.
Другите млади хора са от Исперих - област Разград. И те избират специално Разлог, тъй като са привлечени от изключително оригиналния, свързан с българските обичаи и традиции подход при бракосъчетанията на Райна Рачева. 
За Радио Благоевград директорът на Обреден дом съобщи, че това лято се очаква и бум на сватби. Всеки ден много млади хора се записват, запазват дата и избират Разлог за сключване на брак и тържество с близки и приятели. И през следващите месеци на годината младоженци от чужбина и цялата страна избират специално Разлог за своя сватбена дестинация.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)