Избрани Новини

Да помогнем на онкоболния Асен Кирилов от Кюстендил!

Предстои му операция в Турция, а парите в сметката недостигат

Да помогнем на Асен Кирилов в борбата с аденокарцином на стомаха /рак на стомаха/. Той отправя апел за помощ към дарителите:
Здравейте, приятели!
Вече много от вас знаят, че съм изправен пред трудно изпитание - болен съм от много тежка диагноза злокачествен ново образование аденокарцином на стомаха (рак на стомаха).
Преди две години на 3-януари 2020 г. прекарах тежка операция, тотална гастектомия- премахнаха цялостно стомаха ми, за две години съм минал три операции - на хранопровода, туморна формация на меките тъкани, бедрото вдясно, и доброкачествено образование на дебелото черво... и сега предстои лечение, осем курса химиотерапия. Сумата е от 24 000 евро."
Всеки един лев е предназначен само и единствено за лечението на Асен.
Нека заедно да помогнем на Асен да се пребори с коварната болест, за да продължава лечението и оперативните интервенции и химиотерапии. Втора година продължава борбата между живота и смъртта.
Асен Кирилов на 7 януари 2022 г. трябваше да започна 8 курса химиотерапия в турската болница. Този курс се отложи за 31. януари, но не можа да отиде, защото сумата по сметката е недостатъчна.
Има последен шанс за нова дата - 22.02.2022 г.
Всеки желаещ може да се включи, като дари по следната сметка:
Токуда Банк-АД
Офис: Токуда Болница София,
IBAN:BG89CREX92601058466801
BIC: CREXBGSF
Титуляр: Асен Найденов Кирилов
Чрез преводи:
гр. Кюстендил,
Е.Г.Н. 6911212900
ASEN NAYDENOV KIRILOV
телефон: 0877385480
EasyPay
Western Union:
MoneyGram:
Ria Money Transfer


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)