Избрани Новини

11-годишният Андрей Звънчаров завоюва първа награда на фестивала "Радост на брега“

Във фестивала взеха участие стотици деца от цялата страна

11-годишният Андрей Звънчаров е носител на първата награда в Международния фестивал на изкуствата „Радост на брега“- Созопол. Във фестивала вземат участие стотици деца от цялата страна в областта на музикалното, инструменталното, танцовото, изобразителното, сценичното изкуство и други.
Малкият пианист от Разлог впечатлява журито със своите изпълнения на пиано и печели златен медал в категория „Инструментал“ в трета възрастова група.
От петгодишен Андрей започва уроци по пиано в Благоевград при Анита Богданова и няколко месеца по-късно печели първата си награда за най-малък участник в Международния конкурс за млади изпълнители на класически музикални инструменти в Перник. През 2017 г. Андрей отново получава награда за най-малък участник в XIІI национален детско-юношески конкурс за музикално изкуство „Орфеева дарба” в София, а също така печели първо място в категория „Инструментални изпълнители“ 8-12 г. на XXX международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда“.
Вчера кметът на Община Разлог инж.Красимир Герчев посрещна в кабинета си талантливия Андрей Звънчаров от Разлог, за да му връчи грамота за отличното си представяне на двата  международни конкурси по пиано.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов