Избрани Новини

В Сандански лека кола блъсна пешеходка на зебра

Грък с висока скорост се натресе на бетонна стена

През изминалото денонощие в Благоевградска област станаха следните ПТП:

На 1.02.2022 г. около 13:45 часа лек автомобил „Сузуки Гранд Витара“ с 34-годишен водач от Гърция, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост от с.Мосомище, община Гоце Делчев, към път II-19 излязъл вляво от пътното платно в крайпътна канавка и се  блъснал в неподвижно бетонно препятствие. В резултат на инцидента водачът на автомобила е пострадал с разкъсно-контузна рана на коляното, а 38-годишен пътник в него е получил фрактура на ръката, отворена рана на главата и комоцио. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на 34-годишния мъж е отрицателна.

На 1.02.2022 г. около 18:35 часа в района на кръстовище между ул.„Свобода“ и ул.„Малешевска“ в гр.Сандански лек автомобил „Шкода Октавия“ с 34-годишен водач от града блъснал 87-годишна жена, която пресичала пътното платно на пешеходна пътека. Водачът на автомобила е транспортирал пострадалата до ФСМП-Сандански, където след извършен медицински преглед установено, че е получила фрактура на прешлен и охлузване на коляното и пръста на едната ръка.

На 1.02.2022 г. около 18:45 часа на ул.„Георги Андрейчин“в Благоевград лек автомобил „Ауди“ с 20-годишен водач от града, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал странично в лек автомобил „Шкода Октавия“ с 30-годишен водач. При инцидента няма пострадали хора.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов