Избрани Новини

Две сестрички в голямата Америка

Сестрите учат в Американския университет.

Две момичета, сестри, студентки в АУБГ, бяха на лятна бригада в САЩ. Офисът на Usit Colours в Благоевград организира пътуването на Нели и Ася Величкови на бригадата и Нели сподели с нас изживяването си. Вижте нейната история:
Cape Cod

Когато чуеш „Cape Cod“ или звучи скучно, или въобще нямаш представа какво е това неизвестно място. Не звучи толкова популярно, колкото са Аляска, Вашингтон, Маями, Вегас. Но сякаш не се притеснявахме толкова много – отивахме заедно, две сестрички в голямата Америка.

Нашето лято

Това лято бе едно невероятно приключение – от многобройните увеселителни и водни атракции на Six Flags, през атмосферата на Harvard и MIT, светлините на вечно будният Ню Йорк, спокойствието на Central Park, спиращите дъха гледки от Rockefeller Plaza и Brooklyn Bridge, колоритът и на Manhattan и Wall Street до неповторимите залези и изгреви на Nauset Light Beach и Coast Guard. Но лятото не беше само екскурзии, снимки и разглеждане на атракции. Ако имахме време на работа да си ползваме телефоните, щяхте да ни видите и там. 

Приятелства
Имахме възможността да се запознаем с много нови хора, да създадем нови приятелства и да се докоснем до културите на страни като Америка, Ямайка, Тайван, Филипинските острови, Словакия, Русия, Сърбия, Хърватия, Черна гора.

Екипът на USIT
Но всичко това щеше да си остане само мечта и неразказана история, ако не се бяхме доверили на приятелите ни от Usit Colours – Благоевград. Всяко едно ходене до офиса им беше като зареждаща доза позитивизъм и много много усмивки. Винаги бяха насреща да отговарят на многобройните ни въпроси и да ни подсещат за сроковете. С тях споделяхме всяко едно наше притеснение и проблем. От непознати хора, те се превърнаха в наши приятели. Огромно благодаря на целия екип. Догодина, и по-догодина, и докато взимаме визи – винаги ще ви се доверяваме.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)