Избрани Новини

Банскалии заедно се борят за лечението на Нели

Необходими са 120 хиляди лева за лечението на медицинската сестра в Австрия

Механа "Бай Коце" в Банско организира днес благотворителна вечер в подкрепа на Нели Гълъбова - медицинска сестра от Спешния център на града. "Сестра, която може би познавате или сте виждали поне веднъж, защото на кой от нас не се е налагала неотложна медицинска помощ за нас или близък човек", пишат от механата.
Нели е избрала да следва нелекия път в грижа за хората, а ето че пътят е още по-труден за нея сега, влизайки в битка с рака и борейки се за собствения си живот. Нека я подкрепим в тази борба сега, защото тя има спешна нужда от лечение. Необходими са 120 хиляди лева за лечението ѝ в Австрия, а за събирането им е отворена дарителска сметка.
От механа „Бай Коце" се надяват да помогнат за по-бързото им събиране, като за целта организират благотворителна вечер. На нея всеки ще има възможност да даде своя принос и на място в дарителската кутия, подготвена за целта. Те като домакини ще се отблагодарят за щедростта ви така, както могат - с вкусна почерпка и с автентична банска музика на живо. Благотворителната вече е тази събота, когато гости ще бъдат ФГ „Бански старчета".
Ето и дарителската сметка, по която също можете да изпратите дарението си.
Дарителска сметка:
Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG21FINV915010BGN08DFQ
BIC: FINVBGSF
Основание: Дарение за Недялка Христосова Гълъбова


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов