Избрани Новини

Времето ще остане облачно

Максималните температури ще са между 0° и 5°

През денонощието времето ще се задържи предимно облачно. На много места ще превалява слаб сняг, но в Рило-Родопската област снеговалежите ще са по-съществени като количество и там снежната покривка ще се увеличи с още 20 cm. Ще духа слаб до умерен север-северозападен, в източната половина от страната - североизточен вятър и застудяването ще продължи. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между минус 4° и 1°, а максималните - между 0° и 5°; в София минимална температура около минус 4°, максимална - около 0°.

Над планините ще бъде облачно. На много места ще има валежи от сняг, по-значителни в Рило-Родопската област. Ще духа умерен север-североизточен, по билата - северозападен вятър и по планинските проходи ще има виелици. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 4°, на 2000 метра - около минус 9°.

Над Черноморието ще бъде облачно и на отделни места, главно по южното крайбрежие, ще има превалявания, предимно от дъжд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 3°-6°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)