Избрани Новини

Мащабна операция на МВР, НАП, РЗИ и ДАИ се проведе в Банско тази нощ

Операцията бе насочена срещу проституцията в някои от нощните барове в курортния град

Тази нощ в Банско гъмжеше от полиция. Ченгета провеждаха мащабна операция "Мулен руж". Операцията е насочена срещу проституцията в някои от нощните барове в курортния град, уточнява struma.com.

Момичета, които уж работят в баровете, са жрици на платена любов, работещи на повикване и обслужват клиенти на заведенията и хотелите.

За целта се използват таксиметрови автомобили, чийто шофьори също са обект на проверката. Шофьорите се използват като прикритие на истинските сводници.

В проверката освен полиция участват и служители на НАП, РЗИ и ДАИ.

Според източници от разследването, ченгетата са влезли в пет от нощните клубове, изгонили са клиентите и са започнали пълен тараш.

Много бързо новината за масовото присъствие на полицаи по клубовете се разнесе из курортния град и предизвика истинска паника сред нощните заведения и ресторанти, част от тях незабавно затвориха, за да не попаднат под прицела на проверяващите, съобщиха запознати.

Има арести. Операцията е определена като "Мулен руж" по подобие на няколко такива акции, провеждани в Банско, които завършваха с масови арести на нощни труженички и техните сводници в еротик баровете.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)