Избрани Новини

Орисаха малката Крисия, първото бебе на Благоевград за 2022 година

Бебешка количка 3 в 1 получи новороденото момиченце

Кметът Илко Стоянов посети дома на малката Крисия, първото бебе на Благоевград за 2022 г. Той поднесе специална грамота и бебешка количка 3 в 1 за новороденото момиченце.
„Пожелавам преди всичко да бъде здрава. Нека има щастливо и безгрижно детство, а вие, нейните родители, истински да се гордеете с нея“, каза кметът Илко Стоянов.
Той допълни, че негов приоритет е създаването на добри условия за децата в града. „За нас е важно да растат спокойно тук, не по-малко важно е обаче, когато пораснат да предпочетат да останат да живеят и работят в Благоевград. Именно в тази посока са насочени и нашите усилия“, заяви кметът Стоянов.
По повод Деня на родилната помощ кметът Илко Стоянов посети и АГО в МБАЛ – Благоевград, където поздрави работещия персонал.
„В тези тежки времена именно раждането на нов живот ни вдъхва вяра и надежда. Като кмет, но и като баща, благодаря ви за грижите и непрестанните усилия, които ежедневно полагате. Нека в ръцете ви да проплакват здрави и силни деца“, пожела кметът Стоянов.
По повод празника и съобразно нуждите на отделението, Община Благоевград осигури и специална висококачествена апаратура за АГО, чрез която се проследява развитието и здравето на плода.
И двете посещения протекоха при спазване на всички противоепидемични мерки.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)