Избрани Новини

В Кресненското дефиле откриха изоставен автомобил

Той е ударен на няколко места и е със значителни материални щети

На територията на област Благоевград през уикенда станаха следните ПТП-та:

На 15.01.2022 г. около 12:25 часа на път II-84 между Разлог и Якоруда лек автомобил „Ситроен Ксара“ с 48-годишна водачка от Якоруда на ляв завой навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в лек автомобил „Мерцедес“. С белодробен пневмоторакс пострадала водачката на лекия автомобил „Ситроен“, която е настанена за лечение в МБАЛ-Разлог. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 16.01.2022 г. около 02:45 часа в 02 РУ-Благоевград е съобщено, че на ПП1 Е-79 км382 в Кресненското дефиле е изоставен лек автомобил „Ауди“, който е ударен на няколко места и е със значителни материални щети. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава.

На 16.01.2022 г. около 12:25 часа на ул.„Малашевска“ в гр.Сандански лек автомобил „Тойота“ с 47-годишна водачка от София, движейки се на заден ход при излизане от паркинг, блъснал преминаващо 2-годишно момиченце, което е пострадало с охлузване на крака. На детето е извършен медицински преглед и е освободено за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на автомобила е отрицателна.

На 14.01.2022 г. около 11:55 часа на ул.„Полк. Дрангов“ в Благоевград лек автомобил „Фиат Пунто“ с 33-годишен водач от Благоевград блъснал 73-годишна пешеходка от града, която е пострадала с фрактура на тазобедрена става и лявото рамо. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)