Избрани Новини

Затягат противоепидемичните мерки в Белица

Със заповед на кмета Радослав Ревански се въвеждат временни противоепидемични мерки на територията на община Белица до 13.02.2022 год. включително.
Преустановява се провеждането на всички масови мероприятия като музикални и други фестивали, събори, фолклорни инициативи и други с такъв характер.
Преустановява се провеждането на присъствени групови занятия за деца и възрастни в езикови центрове, образователни центрове и други обучителни центрове и школи.
Преустановява се посещенията на библиотеки, музеи, галерии, кина, театри, циркови представления, концерти и други сценични прояви на закрито.
Провеждането на спортни състезания на открито се допуска без публика.
Провеждането на събирания и тържества от частен характер (сватби, кръщенета и други) се допуска с участието на не повече от 15 лица на закрито и 30 лица на открито.
На всички пазари, тържища, базари и изложения /тип сергии/ на открито се създава организация за еднопосочно движение, осигуряване на контрол на влизащите лица и допускане на не повече от 1 човек на 8 кв.м и осигуряване на физическа дистанция от най-малко 1,5 м между посетителите. Работещите и посетителите са длъжни да носят защитна маска за лице.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)