Снежен празник ще се състои в Осоговската планина

Ще отпразнуват Световния ден на снега на 22 януари

За Световния ден на снега - 16 януари, Туристическо дружество „Осогово“ - Кюстендил кани да се включите в снежния празник в Осоговската планина /местността Студен кладенец/.
Събитието ще се проведе на 22-ри януари от 11:00 ч. до 15:00 ч. при ресторант „Студен кладенец“. Предвид въведените мерки и ограничения от настоящата извънредна епидемична обстановка в страната ще бъде със свободна програма с основна тема „Зимни забавления и игри в планината“. Също така, съобразно въведените мерки и ограничения, свързани с глобалната коронавирус пандемия, приканват се всички присъстващи на Световния ден на снега да спазват разпоредбите и да изпълняват препоръките на организаторите за носене на шалове и маски, покриващи носа и устата, за поддържане на безопасна дистанция и за използване на дезинфектанти в случай на необходимост.
Автобуса тръгва в 9,00 ч. от автогара Кюстендил. Спирките, на които може да се качите, са автогара Кюстендил, пазара, болницата. Цената на билета е 3 лв. в едната посока. За децата транспортът е безплатен. Канят се всички, които желаят да отбележат празника заедно с дружеството, да потвърдят участието си, като се обадят в офиса на дружеството или на тел. 0884 914 551 – Силвия Михова, /за да се предвиди големината на автобуса и разбира се, броят на наградите/.
Бъдете добре и много топло облечени. Вземете си аксесоари за направа на най-оригинален снежен човек.
Заповядайте сред природата, да се насладите и забавлявате безкрай на снега!


Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"