Избрани Новини

Покрив на къща се запали в Банско

Горя дърводелски цех в Гоце Делчев

За периода от 08:00 часа на 12.01. до 08:00 часа на 13.01. в звената  за ПБЗН при РДПБЗН - Благоевград са  регистрирани  11 сигнала за произшествия. Ликвидирани са 11 пожара. С преки материални щети са възникнали 4 пожара.

На 12.01. около 12:59 часа е получен сигнал за пожар в дърводелски цех в гр.Гоце Делчев. Погасен е от 2 екипа на РСПБЗН-Гоце Делчев. Щетите са покривна конструкция, промишлено оборудване и около 3 куб.м дървен материал. Причината е небрежност при боравене с открит огън от печка на твърдо гориво.

На 12.01. около 21:26 часа е получен сигнал за пожар в стопански постройки в местността „Под черквата“ в район „Старо Струмско“ в Благоевград. Погасен е от 2 екипа на РСПБЗН-Благоевград. Щетите са покривна конструкция, дървен материал, хидроизолация и топлоизолация. Причината за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

На 12.01. около 22:50 часа е получен сигнал за пожар в машина за превоз и разбъркване на замазка в с.Изгрев. Погасен е от група СД –Благоевград. Щетите са машина за превоз и разбъркване на замазки. Причината е в процес на установяване.

Днес около 04:33 часа е получен сигнал за пожар в покрив на къща в Банско. Погасен е от 2 екипа на РСПБЗН-Банско и екип на РСПБЗН-Разлог. Щетите са покривна конструкция и опушени стени. Причината е късо съединение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов