Избрани Новини

Гласувайте за Доброволно формирование "Георги Измирлиев-Македончето“!

Всеки от вас може да подкрепи доброволния отряд

Има хора, които помагат на обществото в трудни моменти и проявяват съпричастност, независимо от това дали познават човека отсреща или не. Това са доброволците. Да подкрепим номинацията на ДФ „Георги Измирлиев-Македончето“ - Благоевград за Доброволно формирование на 2021 г.! Те многократно са доказали, че заслужават! Можем да го направим на https://navrb.bg/dobrovolno-na-godinajd-2021/.
Гласуването приключва утре, 10.01.2021 г.

Конкурсът е организиран от НАДРБ за поредна година по повод Международния ден на доброволците. По традиция жури ще определи победителите в категориите „Личност на 2021  г“ и „Доброволно формирование на 2021 г.“ Третата и най-специална награда е тази на публиката. Всеки от вас може да подкрепи доброволния отряд, който му е направил най-добро впечатление през изминалата година. Може да гласувате до 24.00 часа на 10.01.2022 г. 

Добороволно формирование Георги Измирлиев-Македончето към Община Благоевград е  номинирано в категория "Формирование на 2021г."
Годината им беше изпълнена с доста дейности, сред които:
- Поредица от учения и обучения;
- Овладяване на пожарите при селата Бучино и Българичево;
- Обезпечаване на спортни мероприятия;
- Участие в мобилни секции по време на изборите във връзка с противоепидемичните ограничения;
И не на последно място - безспорно най-сериозното предизвикателство - пожарът в жилищния блок 18 в "Струмско", при който имаше за нещастие и загинали хора. Там доброволците от формированието се превърнаха в истински герои, като съдействаха за евакуирането на жителите на блока, включително с носилки, подаване на кислород и оказване на първа помощ.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов