Избрани Новини

Цветен хороскоп за януари

Цветята на родените през януари са жълта тинтява, магарешки бодил и жълт смил

1–10 януари
Жълта тинтява
Може би не знаете за съществуването на това растение? Загадъчно диво цвете сред планинските поляни, чийто скромен вид се компенсира с много други негови достойнства. Ако сте родени под знака на тази билка, в настроението ви винаги присъства капчица неизказана тъга. Вероятно сте малко срамежливи, не обичате големите компании, много по-удобно се чувствате в домашна обстановка. Затова пък сте прекрасни партньори в семейния живот. Обичат ви не само близките приятели – шефовете ви също изпитват неволна симпатия към вас. Вие сте надеждни, отговорни и успяващи в живота.

11–20 януари
Магарешки бодил
Магарешки бодилДоста непривлекателно цвете, но не бързайте да се разстройвате! Щом сте родени под този знак, естествено е да има нещо от него във вас – малко в повече сте суетни, неорганизирани, приказливи. Не е лесно с вас и само истинските ви приятели знаят реалната ви цена. Под маската на агресията се опитвате да скриете ранимото си сърце и своята отстъпчивост. Тези, които имат щастието да ви опознаят по-добре, разбират, че сте чудесни приятели и идеални за семеен живот, достойни за най-доброто от живота.

21–31 януари
Жълт смил
Жълт смилТака се нарича това чудесно цвете, което не увяхва дори в зимните букети. Родените под знака на жълт смил, никога не падат духом и могат да издържат и в най-трудните житейски ситуации. Борбата само укрепва духа им. Притежават достатъчно енергия, за да преодолеят всички трудности и да победят недоброжелателите си. Притежават още много достойнства: те са привлекателни, елегантни, сдържани и безкористни.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)