Избрани Новини

Тео Ушев е приет във ВМА заради COVID-19

Аниматорът съобщи, че е заразен преди няколко дни

Световноизвестният български аниматор Теодор Ушев е настанен във Военномедицинска академия в София. Той е поставен на системи в лечебното заведение. Това съобщи самият Ушев със своя публикация в профила си в „Инстаграм“. Артистът показа абокатите на ръката си и написа: „Завършвам тази „страхотна“ година със стил.“

Навръх Коледа номинираният за „Оскар“ режисьор съобщи отново в социалните мрежи, че е болен от коронавирус и написа: „Дядо Коледа за мен се оказа дядо Ковид“. 

„След като вчера вдигнах температура и започнах да кашлям, днес тестът беше позитивен (да, ваксиниран съм)“, написа тогава Ушев. Преди да влезе в болница, артистът се лекува в родния си Кюстендил, където беше за празниците. През последните години той живее в Монреал, Канада. 

За щастие по всичко личи, че Тео се подобрява. За това говорят графиката, която той публикува в Инстаграм снощи – „Скечове от ковид отделението“ и творбата му с Витоша в профила му във Фейсбук от тази сутрин. Постът му от днес звучи оптимистично „Витоша тази утрин. По-красива от всякога.“

Теодор Ушев е най-награждаваният български аниматор. Филмите му печелят над 80 приза, а за „Сляпата Вайша“ има номинация за Оскар през 2017 година.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов