Избрани Новини

Дарител преведе необходимите средства за 8-годишния Александър (снимки)

Родителите преотстъпиха събраната сума от благотворителния футболен турнир на друго дете в нужда

Предай доброто нататък! Дарител преведе необходимите средства за увеличител за четене на 8-годишния Александър, родителите преотстъпиха събраната сума от благотворителния футболен турнир „За купата на Община Благоевград“ на друго дете в нужда.
Семейството на 8-годишния Александър дари събраните средства от благотворителния футболен турнир „За купата на Община Благоевград“ на друго дете в нужда. Решението е взето от родителите, след като по обявената сметка от дарител, пожелал анонимност, е постъпила сумата за закупуване на увеличител за четене, необходим на възпитаника на XI ОУ „Христо Ботев – Благоевград.
Събраните средства от турнира са преотстъпени на 12-годишната Габриела, която има генетично заболяване ахондроплазия, изразяващо се в изоставане на растежа на крайниците.
Кутията за дарения от благотворителния футболен турнир „За купата на Община Благоевград“ бе отворена днес пред кмета Илко Стоянов от капитана на отбор „Перспектива“ - Кюстендил, който спечели първо място в благотворителната спортна инициатива. Събраната сума от кутията за дарения за Александър е 1564,90 и бе връчена от кмета Стоянов на майката на Габи.
Преди това кметът на Благоевград Илко Стоянов се срещна и със семейството на малкия Александър, Славчо Иванов, председател на аматьорска лига по минифутбол SPS, класният ръководител на Александър Надя Бачева и капитаните на отборите-победители.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов