Избрани Новини

В Дупница заловиха трима крадци на пелети

Прободоха гуми на лека кола в Търновлак

На 25 декември в РУ - Дупница са задържани 2-ма мъже от Дупница и 1 от Самоков за извършена кражба на 15 чувала с пелети за огрев. Те проникнали в мазето на жилищна сграда в Дупница чрез срязване на метална решетка на прозорец. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.
На 26 декември в РУ - Дупница е задържан 48-годишен мъж от Сапарева баня за противозаконно отнемане на товарен автомобил „Пежо“, който бил паркиран пред дома на собственика в Сапарева баня. След подаденияяя сигнал чрез телефон 112 за отнетото МПС, служители на РУ - Дупница са предприели незабавни действия и автомобилът е установен на ул.„Самоковско шосе“ – движел се е към Самоков. Водачът е задържан с полицейска заповед. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.
На 24 декември кюстендилски полицаи са задържали 23-годишен водач на товарен автомобил „Пежо“ за притежание на наркотично вещество – хартиен плик с марихуана. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Проверката е извършена на ул„Ракла“ в Кюстендил. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.
На 25 декември в РУ - Кюстендил е заявено повреждане на чужда собственост – прободени са 2 гуми на лек автомобил „Рено“ в с.Търновлак

Направен е опит за противозаконно отнемане на телевизор от частен имот в с.Рашка Гращица – в имота е проникнато чрез повреждане на врата.

В РУ - Дупница е заявена кражба на 150 лв. от автомат за кафе на ул.„Драгой Болярин“. Местопроизшествията са обслужени от дежурни полицейски групи, образувани са досъдебни производства по случаите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов