Избрани Новини

Лека кола се блъсна в ограда, сетне в мантинела и накрая се преобърна

Водачката се движела с несъобразена с пътните условия скорост

На територията на област Благоевград през денонощието станаха следните ПТП:

На 22.12. около 10:00 часа в района на кръстовището за с.Беласица лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от 63-годишен мъж от с.Камена, община Петрич, завивайки наляво от с.Беласица към с.Първомай, не спира на пътен знак Б 2 и допуска ПТП с движещ се по път с предимство лек автомобил „Мерцедес“. С фрактура и на ребра е пострадал водачът на лекия автомобил „Опел Вектра“.

На 22.12. около 12:40 часа на АМ „Струма“ в района на гр.Сандански лек автомобил Пежо“ с 25-годишна водачка от с.Баня, община Разлог, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой се блъснал в предпазна ограда вляво, отскочил е, блъснал се е в мантинела вдясно и се е преобърнал. Водачката на автомобила е със съмнение за спукан прешлен.

На 22.12. около 20:30 часа на ул.„Солунска“ в Петрич лек автомобил „Фолксваген Поло“ с 53-годишен водач от Петрич навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в лек автомобил „Ауди“. В резултат на инцидента, с порезна рана на ръката и болки в гръдния кош е пострадал водачът на лекия автомобил „Фолксваген Поло“, а с порезна рана на горната устна – 14-годишно момче, пътуващо в лекия автомобил „Ауди“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов