Избрани Новини

"Успелите деца на България" очакват новите претенденти

Фондация "Димитър Бербатов" започва кампания за номинации на най-изявените през 2021 година ученици

Фондация "Димитър Бербатов" обявяви за открита кампанията за номинации на най-изявените през 2021 година ученици https://dberbatov.org/nagradi
Споделяйте, номинирайте - да попълним заедно Клуб 2021 на Фондация "Димитър Бербатов"!
Краят на номинирането е на 7 февруари 2022 г. (17.00 часа българско време)
Можете да номинирате ученици от І до ХІІ клас в български училища (в страната или в чужбина), които имат изяви и удостоверени успехи (валиден поименен документ) през 2021 г. в областта на изкуствата, науката или спорта.

Детето трябва да е ученик в момента на спечелване на отличието. Ето защо могат да бъдат номинирани студенти-първокурсници, които са спечелили отличие като ученици в последен клас в рамките на 2021 г. Както и първокласници, но ако отличието е спечелено след 15.09.2021 г.

В номинациите се вписва актуалният клас, в който е детето в настоящия момент (учебната 2021/2022 г.).

Отново е предвидена възможност да бъде връчено специално отличие за ръководител (музикален педагог, научен ръководител, треньор или др.), който има най-много деца с постижения или пък дете с особено голямо постижение през годината. Той не се номинира отделно, а журито, ако прецени, ще го избере на база постиженията на „неговите“ деца, които са номинирани за нашите Награди 2021.

Може да номинират родители, близки, учители, съученици, съседи, самите ученици – абсолютно всеки (който има възможност да удостовери успеха и да приложи декларация за съгласие от страна на родител) може да номинира едно или повече деца - ученици, наградени през 2021 г. в областта на изкуствата, науката или спорта.

Независимо кой номинира, той трябва да осигури и декларация-съгласие за обработване на лични данни, подписана от родител (съгласно правилата на ЕС за защита на лични данни - GDPR).

Един човек може да номинира повече от едно дете.

Едно дете може да бъде номинирано в повече от една област.

Едно дете може да бъде успешно номинирано в една област само веднъж.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов